Rólunk

Kik vagyunk?

 
Junior Kert-Ész Bt. két tulajdonossal 1993 decemberében alakult meg. A Betéti Társaság megalakulása előtt mind ketten, mint egyéni vállalkozók, hasonló tevékenységet folytattunkk.
Kezdetben ezt a munkát 1-2 alkalmazottal és 1-2 géppel kezdtük. Az alkalmazottak száma folyamatosan nőtt, ahogy a megrendelések növekedtek. Ez tette lehetővé azt, hogy egyre több új és korszerűbb gépet tudtunk vásárolni.

A betéti társaság  2001. szeptember. 18-án ISO 14001 Környezetközpontú minősítést szerzett. A Bt. 2006 június. 19-én bevezette az integrált ISO 9001 és 14001-t, amit azóta is évente felülvizsgáltat. 2007. április 27-vel a társaságunk átalakult Korlátolt Felelősségű Társasága.
Jelenleg 12 alkalmazottal dolgozunk, amit a nyári munkákra alkalmi munkavállalókkal egészítünk ki szükség szerint. Korszerű technikai felszereltséggel valamint képzett munkatársakkal állunk megbízóink rendelkezésére.
A munkákat szakirányú végzetséggel rendelkező személyek irányítják. A megrendelővel folyamatosan tartva a kapcsolatot, hogy mindig a legpontosabb és legmegfelelőbb munkát tudjuk végezni.
Dolgozóinknak folyamatos továbbképzést tartunk. A továbbképzések célja, a minőségi munka, valamint a gépek szakirányú és biztonságos kezelése. A dolgozóink folyamatos biztonságtechnikai és orvosi vizsgálaton vesznek részt.
Fő tevékenységünk a zöldterület kezelés. Készítünk kert terveket, melyeket kivitelezünk is a földmunkáktól az öntözőrendszerek megépítéséig. Parképítés, füvesítés, dísznövények és egynyári palánták ültetése, és mindezen felületek kezelése, gondozása. Mindezt több évtizedes szakmai tapasztalattal.
Jól kialakult, korrekt kapcsolatban állunk a legkülönfélébb üzleti partnerekkel, a különböző alapanyagok, valamint a kiváló minőségű növénybeszerzések terén.
A sok éves partnerkapcsolatainknak köszönhetően, kiváló minőségben és versenyképes árakkal vagyunk jelen a szolgáltatási területünkön.

Küldetésünk

1
Gyönyörű kertek és parkok

Melyhez a terveket kertészmérnök segítségével készítjük el. A tökéletes kivitelezéshez pedig szakembereink több éves tapasztalata a garancia.

2
Egészséges és szép növények

A hosszú évek alatt jó kapcsolatokat alakítottunk ki faiskolákkal és növénykereskedésekkel. Ennek köszönhetően versenyképes áron tudunk kiváló minőségi növényeket biztosítani megrendelőinknek.

3
Folyamatos fejlődés és fejlesztés

Fontosnak tartjuk, hogy embereink és eszközeink is folyamatosan fejlődjenek.Rendszeresen frissítjük és korszerűsítjük gépparkunkat. Alkalmazottaink pedig folyamatosan képezzük.

4
Elégedett megrendelők

Megrendelőinkkel folyamatosan konzultálunk, hogy a végeredmény megvalósíthassa állmaikat. Tevékenységeink körét folyamatosan bővítjük a változó igényeknek megfelelően, ezzel tudjuk biztosítani, hogy szolgáltatásaink megfeleljenek a piac kihívásainak.

Csapatunk

 • A csapatunk
  Rendkívüli agilis csapatunk segít, hogy minőségi…
 • Farkas Tibor
  Munkafelmérés, árajánlat készítés, öntözőrendszer tervezés, kivitelezés,…
 • Fülöp László
  Munkafelmérés, árajánlat készítés, ügyfélkapcsolatok, munkafolyamat irányítás,…
 • Farkasné Ági
  Munkaügyek, TB ügyintézések, ISO dokumentálás, irodai…
 • Fülöpné Ani
  Számlázás, utalások, költségelszámolások, könyvelés előkészítés, irodai…