Üdvözöllek!

A Junior KERT-ÉSZ Bt. két tulajdonossal 1993 decemberében alakult meg. A Betéti Társaság megalakulása előtt mid ketten, mint egyéni vállalkozok, hasonló tevékenységet folytattak.
Kezdetben ezt a munkát 1-2 alkalmazottal és 1-2 géppel kezdtük. Az alkalmazottak száma folyamatosan nőtt, ahogy a megrendelések növekedtek. Ez tette lehetővé azt, hogy egyre több új és korszerűbb gépet tudtunk vásárolni.
A betéti társaság 2001. szeptember. 18-án ISO 14001 Környezetközpontú minősítést szerzett. A Bt. 2006 június. 19-én bevezette az integrált ISO 9001 és 14001-t, amit azóta is évente felülvizsgáltat. 2007. április 27-vel a társaságunk átalakult Korlátolt Felelősségű Társasága.
Jelenleg 12 alkalmazottal dolgozunk, amit a nyári munkákra alkalmi munkavállalókkal egészítünk ki szükség szerint. Korszerű technikai felszereltséggel valamint képzett munkatársakkal állunk megbízóink rendelkezésére.
A munkákat szakirányú végzetséggel rendelkező személyek irányítják. A megrendelővel folyamatosan tartva a kapcsolatot, hogy mindig a legpontosabb és legmegfelelőbb munkát tudjuk végezni.
Dolgozóinknak folyamatos továbbképzést tartunk. A továbbképzések célja, a minőségi munka, valamint a gépek szakirányú és biztonságos kezelése. A dolgozóink folyamatos biztonságtechnikai és orvosi vizsgálaton vesznek részt.

Fő tevékenységünk a zöldterület kezelés. Készítünk kert terveket, melyeket kivitelezünk is a földmunkáktól az öntözőrendszerek megépítéséig. Parképítés, füvesítés, dísznövények és egynyári palánták ültetése, és mindezen felületek kezelése, gondozása. Mindezt több évtizedes szakmai tapasztalattal.
Jól kialakult, korrekt kapcsolatban állunk a legkülönfélébb üzleti partnerekkel, a különböző alapanyagok, valamint a kiváló minőségű növénybeszerzések terén.
A sok éves partnerkapcsolatainknak köszönhetően, kiváló minőségben és versenyképes árakkal vagyunk jelen a szolgáltatási területünkön